Сьогодні розповім як приготувати смачний яблучний пиріг пісочний зі сметанною заливкою в духовці рецепт простий.
Інгредієнти
Інгредієнти для тіста:
Цукор-100г.
Масло вершкове (мяке)-200г.
Борошно – 300г.
Розпушувач-1ч.л.
Жовток-2 шт.
Інгредієнти для заливки:
Яйця-3шт.
Сметана 15-20%-300г.
Цукор-100г.
Борошно-1ст.л.
Крохмаль-1ст.л.
Яблука 🍏, банани 🍌, що більше любите❤️
Пісочний яблучний пиріг зі сметанною заливкою в духовці покроковий рецепт
1. Для тіста:
Змішати всі сухі інгредієнти. Масло з цукром збити до зникнення крупинок. Додати жовтки до масляної суміші. Додати всі сухі інгредієнти і швидко замісити пісочне тісто. Загорнути грудку тіста в харчову плівку і прибрати в холодильник на час.
Змішати всі сухі інгредієнти. Масло з цукром збити до зникнення крупинок. Додати жовтки до масляної суміші. Додати всі сухі інгредієнти і швидко замісити пісочне тісто. Загорнути грудку тіста в харчову плівку і прибрати в холодильник на час.
2. Для заливки:
Змішати міксером яйця, цукор і сметану. Додати крохмаль і борошно. Якщо немає крохмалю, то ще одну ложку борошна. Все перемішати. Нарізати фрукти У форму для випічки викласти пісочне тісто тонким шаром і зробити бортики. Викласти фрукти і залити заливкой.
Змішати міксером яйця, цукор і сметану. Додати крохмаль і борошно. Якщо немає крохмалю, то ще одну ложку борошна. Все перемішати. Нарізати фрукти У форму для випічки викласти пісочне тісто тонким шаром і зробити бортики. Викласти фрукти і залити заливкой.
3. Випікати при 180 градусах хвилин на 40-60. Орієнтуйтеся по вашій духовці, пиріг повинен зарум’янитися, серединка не повинна трястися. Робила цей пиріг вже багато разів! Він дуже смачний. Байдужих до нього ще не нашлось.