Як смачно зробити плюшки Московські рецепт з дріжджового тіста простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Улюблена і знайома з дитинства булочка, з посипаною цукром, хрусткою скоринкою.
Інгредієнти
Борошно – 750-800 г
Дріжджі сухі – 10 г або 30 г свіжих
Яйця – 2 шт.
Цукор – 100 г
Сіль – 1 ч. л.
Масло вершкове – 100 г
Молоко – 370 р
⠀
Для посилки:
Масло вершкове – 50 г
Цукор – 2-3 ст. л.
Ванільний цукор – 1 пакетик (8г)
плюшки Московські рецепт з дріжджового тіста покроковий рецепт
1. Якщо у вас сухі дріжджі, то з’єднуємо їх з борошном і перемішуємо, а якщо свіжі – з’єднуємо з теплим молоком. Яйця, цукор і сіль перемішуємо вінчиком. Додаємо розтоплене вершкове масло і тепле молоко. ⠀
2. Всипаємо все борошно і замішуємо тісто. Накриваємо рушником і даємо підійти протягом 1,5 годин. Потім ділимо тісто на шматочки по 80 грам. Розкачуємо , змащуємо маслом, посипаємо цукром. Формуємо плюшки як на видео.
3. Накриваємо рушником і даємо постояти 30 хвилин в теплому місці. Змащуємо сумішшю жовтка і молока. Випікаємо при 180 градусах 25-30 хвилин. Приємного чаювання!
Відео рецепт 👇