Полуничний бісквітний торт

Полуничний бісквітний торт простий рецепт 🍓 Сьогодні знову ділюся з вами рецептом з маминої кулінарної книги 🥰 Я б назвала цей торт «полуничний рай ,приготований маминими руками» ❤️ Цей неймовірно пишний бісквіт ,просочений полуничним смузі,покритий повітряним ,вершковим кремом ,в поєднанні зі свіжою полуницею – просто ульот 🤤 Ви зобов’язані спробувати такий тортик !

Інгредієнти

Яйця ЗІ – 10 шт
Цукор – 350 г
Борошно – 350 г

Крем:
Вершки – 600 зі
Маскарпоне – 450 р
Сах.пудра – 200 г
Білий шоколад – 150 г + холодні вершки 100 мл

Смузі (просочення):
Полуниця – 300 г
Цукор – за смаком
Вода – 100 мл

Полуничний бісквітний торт покроковий рецепт

1. Для бісквіта збиваємо яйця з цукром до піків . В три заходи додаємо просіяне борошно, перемішуємо лопаткою. У каструлю (діаметр 27 см) викласти кола з пергаментного паперу (3-4 шт). Перекласти тісто і випікати бісквіт на слабкому вогні, приблизно 1 час.
2. Для крему розтопити білий шоколад. Поступово з’єднати з холодними вершками. Окремо збити вершки, додати цукрову пудру і поступово ввести маскарпоне.
3. З’єднати обидві частини крему, збити міксером. Для просочення: Поставити на вогонь всі інгредієнти, довести до кипіння. Остудити і з допомогою сито процідити суміш. Збираємо тортик як на відео! Прикрашаємо за бажанням!

Відео рецепт 👇