Полуничний соус до десерту

Як зробити полуничний соус до десерту рецепт простий.

Інгредієнти

– 2 желатину + 10 г води
– 13 г цукру
– 1 г пектину NH
– 125 г полуничного пюре
– ¼ стручка ванілі (насіння)
– 5 г соку лимона

Полуничний соус до десерту покроковий рецепт

1. Замочити желатин у воді. Цукор змішати з пектином.
2. Пюре з ваніллю нагріти до 40°С, дощиком всипати цукор з пектином, ретельно розмішати і довести до кипіння, після чого готувати, помішуючи, ще 1 минуту.
3. Зняти з нагріву, додати сік лимона, перемішати. Перекласти в кондитерський мішок. Дати охолонути. Відсадити в центр фісташкового крема.