Полуничний суп шоколадний рулет з сирним кремом

Як зробити дуже смачний домашній Полуничний суп шоколадний рулет з сирним кремом рецепт простий.

Інгредієнти

🔸Для бісквіта:
✅4 яйця
✅1 щіпка солі
✅120 г цукру
✅100 г борошна
✅30 г какао
✅1 ч. л. розпушувача

🔸Для начинки:
✅500 г полуниці
✅300 г жирного сиру
✅100 г маскарпоне
✅100 г вершків
✅1 чайна ложка ванільною пасти або ванільний цукор
✅50 г цукру
✅2 чайних ложки лимонного соку
✅2 пакетик згущувача для сметани

🔸Для прикраси:
✅40 г темного шоколаду
✅20 г м’якого масла
✅Полуниця

Полуничний суп шоколадний рулет з сирним кремом покроковий рецепт

1. Бісквіт: Розігрійте духовку до 180 градусів. Вирівняйте деко (30×40 см) папером для випічки. Збити яйця з цукром, додайте сіль. Змішайте борошно, какао і розпушувач і трьома порціями додайте в яєчну суміш, акуратно перемешайте.
2. Викласти тісто на деко і розрівняти. Випікати в попередньо розігрітій духовці близько 12 хвилин. Вийняти з духовки, прикрити рушником, посипане цукром, акуратно зняти папір для випічки. Згорніть рулет разом з рушником і дайте остыть.
3. Для начинки: Промити і очистити полуницю, нарізати дрібними кубиками. Збити вершки, додати загусник. Змішайте сир, сир, ванільну пасту, лимонний сік і цукор до однорідної маси. Акуратно вмішайте вершки. Обережно розгорніть бісквітний рулет. Розгладьте крем зверху, залишивши на відстані 2 см від краю. Розкладіть полуницю і ретельно знову згорніть. Оберніть харчовою плівкою і залиште в холодильнику мінімум на 4 часа.
4. Для прикраси: Нарізати шоколад і розтопити на водяній бані. Змішайте з маслом. Вимийте полуницю, просушіть і розділіть навпіл. Зніміть плівку з рулету, полити глазур’ю і прикрасьте полуницею або по своєму желанию.