Як приготувати смачний Полуничний десерт трайфл з кремом з вершків і сирного крему рецепт простий і швидкий у склянках.
Інгредієнти
Мигдальний крамбл:
50гр мигдальної борошна
50гр пшеничного борошна
50гр коричневого цукру
50гр вершкового масла
Полунична начинка:
250гр полуниці(шматочками)
50гр Цукру
10гр крохмалю
4г желатину (замочити в 20гр води)
Крем:
250гр вершків 33-38% жирності
200гр сирного сиру
50гр цукрової пудри
Полуничний трайфл з кремом з вершків і сирного крему покроковий рецепт
1. Мигдальний крамбл:
Всі інгредієнти перемішати в міксері насадкою лопатка до стану крихти, розкласти на деку і випікати до золотистого кольору при 170С.
Всі інгредієнти перемішати в міксері насадкою лопатка до стану крихти, розкласти на деку і випікати до золотистого кольору при 170С.
2. Полунична начинка:
Полуницю злегка нагріти, крохмаль, перемішати з цукром і акуратно всипати в Ягоди постійно помішуючи, довести до кипіння, проварити до прозорого кольору, зняти з вогню, додати желатин, перемішати, остудить.
Полуницю злегка нагріти, крохмаль, перемішати з цукром і акуратно всипати в Ягоди постійно помішуючи, довести до кипіння, проварити до прозорого кольору, зняти з вогню, додати желатин, перемішати, остудить.
3. Крем: Всі інгредієнти з’єднати і збити міксером до пишноти. Викласти шарами в стаканчики, як вам більше подобається, чергуючи начинку, крамбл і крем. Прикрасити свіжими ягодами за смаком!
4. Це найпростіший рецепт, а якщо поміняти начинку, додати горішків або шоколаду, карамелізовані або фламбовані фрукти, то можна зробити безліч смаків і догодити навіть самому вередливому гостю!😉