Помадка з цукрової пудри і білка для великодніх пасок простий рецепт.
Сьогодні людина 20 запитали: «а як готувати помадку». Рецептом паски поділилася , а ось і рецепт простий , швидкої і смачною помадки.
Сьогодні людина 20 запитали: «а як готувати помадку». Рецептом паски поділилася , а ось і рецепт простий , швидкої і смачною помадки.
Інгредієнти
🔸Білок – 40 г
🔸Сік лимона – 1 / 3 ч. л.
🔸Цукрова пудра – 165 г
Помадка з цукрової пудри і білка для великодніх пасок покроковий рецепт
1. Я використовую пастеризований білок, можна звичайний белок.
2. об’єднати Всі інгредієнти і збити міксером поки помадка не стане глянцевою і густой.
3. 30-40 хвилин буде сохнути помадка на паски!