Сирна Паска з маковою начинкою

Сирна Паска з маковою начинкою простий рецепт. Цей рецепт порадує вас простотою, а результат ефектним розрізом і ніжним смаком!

Інгредієнти

Сир – 600г
Сметана – 100г
Масло вершкове – 80г
Підсолоджувач за смаком
Мак жменю
Матчу – 2ч.л. (Можна замінити на куркуму, тільки не переборщіть)

Сирна Паска з маковою начинкою покроковий рецепт

1. Збиваємо подгрудным блендером сир, сметану, розм’якшене вершкове масло, підсолоджувач. До 2/3 отриманої маси додаємо матчу і ретельно перемішуємо, до 1/3 мак і перемешиваем.
2. Застеляємо форму для паски марлею. Під форму не забудьте покласти тарілку. Розподіляємо сирну масу з матчів, надаючи форму стінок. Потім викладаємо сирно-макову начинку.

3. Закриваємо краї марлі і прибираємо великдень в холодильник на ніч. Готово! Можете дивувати гостей ефектною і смачною паскою!