Як зробити м’яту картоплю в духовці з сиром страчателлой, часником і травами рецепт простий🥔🍴 Пробували таким чином запікати картоплю? ⠀ Це шалено смачно і так просто готується І цілком собі повноцінне блюдо А страчателла тут -це родзинка 🔥
Інгредієнти
Миту картоплю середнього розміру 7-8 шт
Сіль
Свежемолотая суміш перців (тут бажано використовувати саме перцемолку, так буде смачніше, пластівці )
Вершкове масло 50 гр
Свіжий чебрець пучок
Часник 3 зубчики
Страчателла 200-250 гр
Пом’ята картопля в духовці з сиром страчателлой, часником і травами покроковий рецепт
1. Картоплю відварюємо до готовності (швидше, якщо закидати в киплячу воду). Духовку гріємо до 190 градусів. Картопля перекладаємо на деко і обережно приминаем товкачкою для пюре кожну штучку, але так, щоб вона не розвалилася )). Солимо, перчим.
2. Масло окремо розтоплюємо в сотейнику, туди ж часник через прес і листя чебрецю (вони дуже зручно знімаються рукою, якщо провести по гілочці проти зростання). Кількості чебрецю на глаз.
3. В картоплі можна додатково зробити місцями отвори з допомогою ножа, рясно змащуємо маслом і запікаємо ще 15-20 хв. Дістаємо і прям перед подачею на кожен картоплю викладаємо по столовій ложці страчателлы, зверху присипаємо ще перцем і відразу подаємо ( запікати її не треба 😉).