Повітряні Пиріжки з начинкою з мясного фаршу з цибулею

Повітряні Пиріжки з начинкою з м’ясного фаршу з цибулею і пассированным на вершковому маслі цибулі! Казкові пиріжечки😍 Це найкраще тісто для солоних і солодких пирогів і пиріжків, для сосисок у тісті! Тісто на молоці і вершковому маслі, БОЖЕСТВЕННО смачне, універсальне, легка і слухняна в роботі, тісто -мрія кожної господині!

Інгредієнти

на 16-18 пиріжків

Для опари:
1 ст. л. борошна,
2 ст. л. цукру,
7 г сухих дріжджів або 20 г свіжих,
50 мл теплої води.

Для тіста:
2 яйця,
1 ч. л. солі,
200 мл молока,
40 мл рослинного масла,
70 г слив олії,
600 г борошна

Для змазування:
1 жовток,
1 ст. л. молока,
кунжут.

Для начинки:
600 г свинячого або свино -яловичого фаршу (+сіль, перець за смаком)
2 середні цибулини
1 стакан відвареного рису
6 ст л рослинного масла
40 г вершкового масла

Повітряні Пиріжки з начинкою з м’ясного фаршу з цибулею покроковий рецепт

1. Начинка. Обсмажити фарш на сковорідці з 3 ст л ростить масла. Окремо на ростить і слив олії обсмажити дрібно нарізану цибулю до прозорості, не до рум’яного кольору .З’єднати рис, фарш і цибулю, перемішати, за смаком додати сіль. ТІСТО. У чашу викласти всі інгредієнти для опари, перемішати і поставити в тепле тісто на 15-20 хвилин до утворення густої дріжджовий шапочки.
2. В миску з неї опарою додати яйця, тепле молоко, сіль і раст масло, перемішати. Далі до отриманої масі почати вводити частинами просіяне борошно і размяг злив масло, постійно перемішуючи масу ложкою. Коли вся борошно і масло введені, викласти тісто на стіл, присып-й борошном і почати замес.
3. Тісто місити до тих пір, поки воно не стане м’яким і еластичним. Тісто скласти в чисту посуд, накрити рушником і відправити на підйом в тепле місце на 1-1.5 год до збільшення в 2-3 рази. Приготувати начинку.
4. тісто обім’яти і поділити на рівні частини, у мене по 55 гр гр, скачати в кульки, накрити рушником на робочому столі. Кожну кульку розкачати качалкою на овали, викласти начинку, защипить добре краю теста.

5. Покласти пиріжок на деко з пергаментом швом вниз, накрити рушником і залишити на 20 хв Далі змастити пиріжки сумішшю жовтка і молока, випікати при 170 С хвилин 20-30.