ПП батончик без випічки Кіндер Пингви

Як зробити смачний ПП батончик без випічки Кіндер Пингви рецепт простий.

Інгредієнти

Основа:
Вівсяна борошно/перемелена вівсянка – 80гр
Какао – 10г
Кокосове масло (або будь-яке інше)- 25гр
Молоко – 45-50гр (може знадобиться як більше, так і менше)
Підсолоджувач
Горіхова паста – 1 ч. л (6г)

Крем:
Сирний сир – 30г
М’який сир – 25гр
Підсолоджувач

Шоколад на покриття ( у мене молочний
б/з)- 45-50гр

ПП батончик без випічки Кіндер Пингви покроковий рецепт

1. Для основи ретельно змішуємо всі інгредієнти. Повинна вийде щільна, трохи розсипчаста, але не сильно суха маса. Утрамбовуємо її ложкою по форме.
2. Змішуємо все для крему і розподіляємо по основі. Шоколад розтоплюємо на водяній бані або імпульсами в мікрохвильовці, розподіляємо третім слоем.
3. Прибираємо в холодильник до повного застигання шоколаду (я прибрала на ніч). Дістаємо з форми і розрізаємо на батончики. Зберігати в холодильнике.