ПП булочки синнабоны з корицею з рисового борошна і сиру

ПП булочки синнабоны з корицею з рисового борошна і сиру простий рецепт!!! Вони стануть Вашими улюбленцями! Такі смачні!!! Готуються швидко і просто!

Інгредієнти

Знадобляться для тіста:
150 гр сиру в брикеті
150-180 гр рисового борошна
1 яйце
Щіпка солі
1 ч. л розпушувача
Підсолоджувач за смаком ( у мене коксовий цукор 1 ст. л )

Начинка:
1,5 ст. л кориці
Підсолоджувач ( у мене жменю родзинок збита в блендері )
20 гр вершкового масла

Крем:
80 гр сирного сиру
10 гр вершкового масла
Ваніль
3 ст. л молока
1 ст. л цукрової пудри ( можна інший підсолоджувач, як варіант-мед, сироп топінамбура, тростинний або кокосовий цукор)

ПП булочки синнабоны з корицею з рисового борошна і сиру покроковий рецепт

1. Збити яйце з цукром, сіллю, додати сир, просіяне борошно, розпушувач-замісити тісто, щоб не липло до рук. Прибрати в пакет і в холодильник на 15 минут.
2. Для начинки розтопити вершкове масло, додати корицю і підсолоджувач. Тісто розкачати, намазати начинку, згорнути рулет, розрізати на шматочки 3 см шириной.
3. Випікати 30-35 хвилин 180 гр. Для крему збити м’яке масло з усіма інгредієнтами. Нанести на трохи остиглі булочки! Булочки готові! Приємного апетиту!