Обалденно смачно і соковито! Спробуйте! Як зробити ПП чебуреки з лаваша з яловичим фаршем рецепт простий.
Інгредієнти
Вихід 2 шт./ 92г.
КБЖУ на 1шт.: 111/6.1/5.4/10.4.
КБЖУ на 100г.: 242/13.2/11.8/22.7.
– 50г яловичого фаршу
– 10мл води
– зелень
– 44 г лаваша
– 2г соняшникової олії
– сіль, перець.
ПП чебуреки з лаваша з яловичим фаршем покроковий рецепт
1. З лаваша вирізати 2 кола. Я вирізала за допомогою великого блюдця – приклала до лавашу, обвела ножем і вистригла ножицями. Змішати фарш, воду, зелень, сіль і перець – вийде начинка. Налити води в тарілочку, намочити коло лаваша з кожної сторони і викласти на досочку.
2. Викласти на праву половину начинку (половинку), залишивши 1-2 см до краю, накрити другою половиною, притиснути краю – вони добре злипнуться. Другий чебурек також).
3. Далі дуже добре розігріваємо сковороду, змащуємо маслом, смажимо на вогні трохи нижче середнього 8 хвилин, перевертаємо кожні 2 минуты.