Як смачно зробити ПП Меренговый рулет простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Хлопці, у мене шок! Можна приготувати приголомшливий Меренговый рулет всього з 2-х інгредієнтів без цукру і крохмалю, який на смак не відрізниш від звичайного цукрового😍.
Інгредієнти
КБЖУ на 100 гр👉165/11/9/6
Вага 330 гр
Для рулету:
✔️суміш для безе від 100 гр
✔️яєчний білок 80 гр
✔️мигдальні пелюстки 5 гр
⠀
Для крему:
✔️сирний сир 100 гр
✔️м’який сир 100 гр
✔️підсолоджувач за смаком
✔️ягоди (у мене голубика) 30 гр
ПП Меренговый рулет покроковий рецепт
1. У високий стакан для збивання виливаємо яєчний білок, висипаємо суміш і збиваємо до міцних піків. Викладаємо масу на силіконовий килимок або пергаментний папір (змастити краплею олії), сформувати прямокутник товщиною 5-7 мм, зверху посипати мигдалевими пелюстками і відправити в розігріту до 150′ духовку на 17-20 мин.
2. Для крему: сирний сир змішати з м’яким сиром і подсластителем.
3. Готову меренгу дістаємо з духовки, даємо трохи охолонути, відокремлюємо від коврика.
4. Змащуємо кремом, викладаємо ягоди, згортаємо рулет, прикрашаємо за бажанням. Прибираємо в холодильник на 2-3 години для просочення. Насолоджуємося😍
Відео рецепт 👇