ПП печиво вушка цільнозерновий борошна і молока вівсяного

В оригіналі печиво «вушка» роблять з листкового тіста, далеко не з пп-складом, і посипають білим цукром. Я вирішила приготувати його більш корисну версію. Результат мені сподобався, ділюся з вами. Готуємо ПП печиво вушка цільнозерновий борошна вівсяного молока рецепт простий.

Інгредієнти

⁃ Борошно пшеничне цільнозернові, ~ 400 гр
⁃ вівсяне Молоко, 200 гр
⁃ Кокосовий цукор, 40 гр
⁃ Розпушувач, 2 чайн.ложки
⁃ Сіль, щіпка
⁃ Рослинне масло, 75 гр
⁃ Будь густий джем (я робила з полуничним)

ПП печиво вушка цільнозерновий борошна вівсяного молока покроковий рецепт

1. Змішати 350 гр борошна з цукром, сіллю і розпушувачем. Додати молоко і масло. Потім поступово додавати борошно, щоб вийшло тісто, не прилипающее до рук. У мене пішло всього ~ 400 гр борошна (тобто я додала 50 грам), у вас може піти трохи больше/меньше.
2. Орієнтуйтеся на консистенцію тіста. Дивіться в каруселі, яке тісто вийшло у мене. Потім тісто скачати в «ковбаску» і нарізати на невеликі шматочки (дивіться в каруселі). Розкачати кожен шматочок, роблячи коло, товщиною ~ 5 мм.
3. Намазати зверху джем і скрутити в рулетик. З’єднати кінці, зробити надріз і розгорнути у форму «вушок». Зверху змастити вушка джемом (можна змастити сиропом топінамбура). Випікати в духовці при температурі 180 градусів ~ 25-35 хв (до готовності).

4. Важливо: Розгортайте тісто тонший, щоб «вушка» вийшли не товстими, так буде смачніше). Готові «вушка» зверху можна присипати кокосовим сахаром.

Відео рецепт 👇