ПП Шоколадний брауні простий рецепт. Цей мегашоколадный десерт підкорить вас своїм смаком🤩. Вологий бісквіт без борошна з начинкою з шоколаду з кокосом, лохиною і неймовірно смачною протеїнової кокосової пастою😍- беліссімо.
Інгредієнти
Форма 13 см
✔️яйце 2 шт
✔️підсолоджувач
✔️йогурт густий 200 гр
✔️вівсяні пластівці 50 гр
✔️какао 15 гр
✔️протеїн 15 гр
✔️розпушувач 3 гр
✔️шоколадний батончик з кокосом 20 гр
⠀
Прикраса:
✔️лохина 30 гр
⠀
Глазур:
✔️кокосова паста 20 гр
КБЖУ на 100 гр – 182.3/13/8.8/12.1
Вага 420 гр
ПП Шоколадний брауні покроковий рецепт
1. Перемолоти вівсяні пластівці в борошно. Яйця збити з підсолоджувачем віночком, додати йогурт, какао, борошно, протеїн і розпушувач, ретельно перемешать.
2. перелити Тісто у форму, додати рубаний шоколад, відправити в НВЧ на 5-6 хвилин до сухої зубочистки.
3. Бісквіт трохи остудити (теплий смачніше), прикрасити ягодами і полити кокосової пастою😌. Наслаждаться.
Відео рецепт 👇