Пиріг тарт з мигдальним кремом і трояндами

Як зробити смачний тарт з мигдальним кремом і трояндами рецепт простий 🌹🌹🌹 Всім привіт!🙋♀️ Сьогодні приготуємо смачний яблучний тарт з мигдальним кремом!

Інгредієнти

на форму 26 см

цукрова пудра-60 г
борошно пшеничне 200 г (+-)
мигдальна борошно 20 р
холодне вершкове масло 100 г
яйце 1 шт

мигдальний крем:
вершкове масло 100 г (кімнатної температури)
цукрова пудра 100 г
яйце 1 шт
мигдальна борошно 100 г

яблука 4 шт
лимонний сік 1 ст. л

Пиріг тарт з мигдальним кремом і трояндами покроковий рецепт

1. Змішати цукрову пудру, борошно, мигдалеву борошно і холодне масло в блендері з ножами. Додати яйце і швидко замісити тісто. Розкачати між двох аркушів пергаменту і поставити в холодильник на 1 годину. Охолоджене тісто обрізати по формі(у мене перфориванное кільце), потім форму з тістом поставити в холодильник.
2. Мигдальний крем. Вершкове масло кімнатної температури збити з пудрою, додати яйце і ще раз збити. Всипати мигдалеву борошно і змішати. Крем готовий. Викласти його на пісочну основу.
3. Яблука розрізати навпіл, вирізати серцевину. Нарізати тонкими пластинками. Полити зверху лимонним соком і поставити в мікрохвильову піч на кілька хвилин, до м’якості. Покласти 4 платівки яблук внахлест і скрутити троянду. Прикрасити пиріг, вставляючи троянди в крем. Випікати тарт близько 30 хвилин при температурі 180 градусів. Готовий пиріг остудити і вийняти з формы.