ПП сирна паска без дріжджів, без цукру і борошна

Як зробити смачний ПП сирна паска без дріжджів, без цукру і борошна рецепт простий.

Інгредієнти

(всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури):

Сир (краще з дрібнозернистою текстурою, розсипчастий, не мокрий)-180 Гр
Кефір-100 мл
Яйця-2 Шт.
Рисове борошно-50 Гр
Ц/з полбяна борошно-50 Гр (можна замінити рисової або будь-який інший)
Вівсяні пластівці-50 Гр
Кокосова олія (або рослинне, оливкова)- 35 Гр
Розпушувач-1,5 год л
Сода-1/2 год л
Сіль – щіпка
Сухофрукти (у мене родзинки і вишня)-50 Гр
Цедра одного апельсина
Підсолоджувач-за смаком

ПП сирна паска без дріжджів, без цукру і борошна покроковий рецепт

1. До сиру додаємо яйця, кефір, розтоплене кокосове масло. Пробиваємо блендером до однорідного, гладкого стану. Додаємо сухі інгредієнти: сіль, соду, розпушувач, підсолоджувач, цедру апельсина, борошно і вівсяні пластівці (попередньо подрібнити).

2. Збиваємо блендером. Якщо тісто виходить рідке (може залежить від консистенції сиру), то додати ще борошна. Додаємо сухофрукти, перемішуємо. Форми я змастила кокосовим маслом. Тісто пішло в 2 форми ( діаметр 9 і 5 см).

3. Ставимо в попередньо розігріту до 180* духовку. Час випічки залежить від вашої духовки (перші 30 хвилин духовку не відкривати, потім перевіряйте готовність на суху зубочистку). У мене маленька паска готувався 40 хвилин, великої 60 минут.

Відео рецепт 👇