ПП Сирно-гарбузова запіканка

ПП Сирно-гарбузова запіканка простий рецепт.

Інгредієнти

-400 гр гарбуза в очищеному вигляді.
-400 гр сиру 5%.
-Борошно рисова 2 ст. л.
-Мак 20 гр.
-5 яєць.
-Шкірка 1 апельсина.
-Підсолоджувач за смаком (у мене фитпарад).

ПП Сирно-гарбузова запіканка покроковий рецепт

1. Гарбуз ріжемо шматочками, 2-3 см, викладаємо на сковороду, додаємо трохи води і тушкуємо хвилин 15. Потім злити воду, остудити. Сюди додаємо 2 яйця, 1 ст. ложку борошна, підсолоджувач. Шкірку апельсина ріжемо маленькими шматочками і додаємо до гарбузі. Добре подрібнюємо в блендері до пюре. З цієї маси беремо 2 ст. ложки і відкладаємо на блюдечко в сторону.
2. У сир додати 2 яйця, 1 ст. л . борошна , підсолоджувач. Добре перетерти в блендері. Мак відварити, процідити, остудити, додати до творогу.
3. Потім форму змастити вершковим маслом і викладаємо 2 маси чередуя.
4. Беремо 2 ст. л відкладеної гарбузової маси змішуємо з 1 яйцем + підсолоджувач. Виливаємо зверху на запіканку. Випікаємо при 180 гр. – 30 мин.