Як зробити смачний і ніжний ПП сирний торт на кефірі на сковороді рецепт простий.
Інгредієнти
КБЖУ на 100 гр: 105/8/3/11
Кефір 2,5% – 500 гр.
Яйце – 3 шт.
Борошно рисова – 100 гр.
Розпушувач – 5 гр.
Підсолоджувач за смаком.
Сир м’який 0% – 480 гр.
ПП сирний торт на кефірі на сковороді покроковий рецепт
1. змішуємо Яйця з кефіром, далі додаємо сипучі інгредієнти, солодкість регулюємо за своїм уподобанням. Тісто розмінюємо до повністю однорідного стану і візуально поділити на 4 частини (млинці).
2. Виливаємо тісто ополоником на сковороду і смажимо з двох сторін під кришкою, на повільному вогні. Для крему збиваємо м’який сир і підсолоджувач, можна додати трохи ванилина.
3. Збираємо торт корж – крем – корж – крем і так далі. Можете посипати зверху горіхами. Прибираємо в холодильник настоятися 3-4 години, а краще на ночь.