ПП Торт-суфле з манговим бісквітом

ПП Торт суфле з манговим бісквітом простий рецепт 🥭 Хлопці, торт чудовий!! Соковитий бісквіт з манго, ніжне сирне і персикове суфле-неможливо смачно☺️. Тортик готується дуже просто, для приготування бісквіта, духовка не потрібна.

Інгредієнти

Всі інгредієнти кімнатної температури

Бисвит:
✔️яйце 2 шт
✔️підсолоджувач
✔️пюре манго(можна будь-яке фруктове) 120 гр
✔️вівсяні пластівці 60 гр
✔️олія кокосова 10 гр
✔️розпушувач 2 гр

Сирний шар:
✔️сир звичайний 220 гр
✔️йогурт густий 50 гр
✔️сир сирний light 50 гр (можна замінити на йогурт)
✔️підсолоджувач
✔️желатин 8 гр+30 гр води

Персикове суфле:
✔️персики(без кісточок) 200 гр(можна готове пюре)
✔️підсолоджувач
✔️желатин 4 гр+20 гр води
⠀⠀
КБЖУ на 100 гр – 146.4/12/5.3/12.4
Вага 670 гр

ПП Торт-суфле з манговим бісквітом покроковий рецепт

1. Готуємо бісквіт. Яйця збити з підсолоджувачем віночком, додати пюре, масло, перемелені в муку вівсяні пластівці і розпушувач, ретельно перемішати. Перелити тісто у форму (у мене 15 см), відправити в НВЧ на 4-5 хвилин(до сухої зубочистки). Готовий бісквіт остудить.

2. До сиру додати підсолоджувач, йогурт, сирний сир, перебити блендером. Желатин смеша з водою, нагрівати в НВЧ імпульсами до розчинення желатину. Желатин додати до сирної маси, ретельно перемішати. Бісквіт викласти у форму (у мене 13 см), за бажанням просочити, зверху викласти сирний шар, прибрати в холодильник.

3. Персики пюрировать, додати підсолоджувач (у мене були соковиті, воду не додавала, можливо вам знадобиться), поставити на вогонь і довести до кипіння, зняти з вогню. Розвести желатин у воді, додати до гарячого пюре, ретельно перемешать.

4. Остудити до кімнатної температури і перелити на сирний шар. Прибрати в холодильник для стабілізації. Готовий торт вийняти з форми і наслаждаться.

Відео рецепт 👇