Як смачно зробити Профітролі з сирним сиром і сьомгою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Одна з самих смачних і улюблених закусок на нашому святковому столі, ділюся рецептом. Закусочні еклери з сирним кремом та маринованої сьомгою. Мені дуже подобається поєднання заварного тіста з маринованою або копченої сьомгою у додатку крему з кисломолочного сиру.
Інгредієнти
Тісто:
220 г борошна;
180 г води;
180 г молока;
щіпка солі;
4 – 5 яєць;
150 р масла;
Крем:
350 р. сирного сиру;
50 р. майонезу;
кріп;
Копчена або маринована сьомга
Профітролі з сирним сиром і сьомгою покроковий рецепт
1. В каструльці змішуємо воду, молоко, сіль, вершкове масло. Доводимо до кипіння і відразу всипаємо просіяне борошно. Вимішуємо. Я це роблю дерев’яною ложкою. Дуже зручно. Тримаємо на плиті 2 хвилини. Знімаємо з плити. Перекладаємо в діжу міксера. По одному додаємо яйця, все добре вимішуючи насадкою лопатка.
2. Тісто має бути середньої густоти, не рідким, гладким і блискучим. Перекладаємо в кондитерський мішок з великою насадкою “зірочка”. І залишаємо в холодильнику на 1 годину. Висаджуємо на силіконовий килимок невеликі профітролі. Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 165 градусів 45 хвилин. Вимикаємо духовку.
3. Залишаємо профітролі хвилин на 10 з закритими дверцятами. Для крему збиваємо міксером сирний сир з майонезом. Додаємо дрібно нарізаний кріп. Еклери начиняємо кремом за допомогою кондитерського мішка. Кладемо шматочок тонко нарізаної сьомги. Закусочні еклери готові до подачі. Дуже смачно і оригинально.
Відео рецепт 👇