Профітролі з заварним кремом класичний

Як смачно зробити Профітролі з заварним кремом класичний простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Насправді готувати їх швидко!

Інгредієнти

ЗАВАРНІ ТІСТЕЧКА:
▪️100 гр вершкового масла
▪️250 мл води
▪️1/4 чл солі
▪️150 борошна
▪️розпушувача 2-3 гр
▪️4 яйця (великі, кімнатної температури)

Крем:
🌹1 літр молока кімнатної температури
🌹2 яйця
🌹1,5 склянки цукру
🌹4 стл борошна
🌹50 гр вершкового масла
🌹1 пакетик ванільного цукру або ванілін

Профітролі з заварним кремом класичний покроковий рецепт

1. Спочатку просіваємо борошно. Вона вже у вас повинна бути під рукою підготовлена! У каструльку кладемо масло, сіль, додаємо воду і ставимо підігрівати, поки масло не розтане! Знімаємо з вогню і додаємо борошно частинами, добре перемішуємо, повертаємо на плиту, продовжуючи добре помішувати. Заважаємо до тих пір, поки тісто не почне відставати від країв каструлі, це займе не більше хвилини. Знімаємо з плити і даємо трохи охолонути. Тісто має бути теплим!
2. Вбиваємо по одному яйцю і збиваємо міксером або перемішуємо лопаткою. Тісто виходить однорідним і еластичним. Викладаємо тісто на пекарській папір з допомогою кондитерського пакета. Випікаємо на режимі верх-низ 180гр, 50 хвилин. Духовку не відкриваємо під час випікання. Висипаємо В каструлю цукор, додаємо 2 яйця, добре розтираємо! Вливаємо молоко 100-150 мл, змішуємо, додаємо 4 стл борошна з горкой.
3. Все добре перемішати, щоб не було грудочок! Влити молоко, що залишилося, перемішати і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння, постійно помішуючи, щоб не пригоріло, до перших бульбашок. Знімаємо з вогню, додаємо масло і ванілін. Перемішуємо і залишаємо остуджуватися. ⠀ У колишніх тістечок робимо отвір або надріз, і начиняємо кремом. Посипаємо зверху не таяющей пудрою. Рецепт є в актуальному сторіс. Всім приємного апетиту!

Відео рецепт 👇