Як приготувати смачний і простий ягідний пиріг в духовці рецепт. У мене повна морозилка заморожених ягід. Тому сьогодні спекла ягідний пиріг до чаю. У мене чорна смородина, але можна взяти будь-яку ягоду(вишню, чорницю). Рекомендую👌. Найсмачніший пиріг і готувати просто.
Інгредієнти
Олія слив. 90 гр
Яйця 2 шт.
Цукор 130 гр
Борошно 130 гр
Розпушувач 10 гр
Ван.цукор 1пачка
Щіпка солі
Ягоди 150-200 гр
Простий ягідний пиріг в духовці покроковий рецепт
1. Збиваємо міксером м’яке масло, цукор і ван.цукор. Додаємо яйця і знову збиваємо. Додаємо сипучі інгредієнти перемішуємо міксером. Ягоди попередньо розморожуємо і зливаємо зайву жидкость.
2. Форму (у мене 17см) змащуємо злив.маслом і злегка присипаємо борошном. Викладаємо тісто (здається, що його мало, але воно сильно підніметься) зверху викладаємо ягоди, злегка притапливаем в тісто).
3. Випікаємо 40 хвилин при 180 гр. При подачі зверху можна злегка посипати цукровою пудрой.