Протеино Арахісовий чізкейк з сиру і ряжанки

Як зробити Протеино Арахісовий чізкейк з сиру і ряжанки рецепт простий 🍪🥜 Шалено смачний протеїновий чіз, я впевнена , що всім сподобається , адже він так легко готується , що вийде у кожного 😉 а цей приголомшливий смак печенюшек і арахісу – зносить розум просто 🤪.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 гр: 174/14.6/8.5/14.2

Для основи потрібно:
Протеїнове печиво ( беріть смачне) – 150 гр (3 шт)
яблучне пюре – 50 гр( Фруто няня)

Для арахісового шару потрібно :
Арахіс обсмажений – 40 гр
Арахісова паста – 30 г
Яблучне пюре – 10 г
Сироп топінамбура ( можна замінити на пюре,/мед)- 15 мл
Сіль – щіпка

Для сирного шару потрібно:
Ряжанка 2,5% – 230 мл
Сир 0% – 190 гр ( можна взяти м’який )
Какао – 10 гр
Желатин – 10 г
Вода – 50 мл
Підсолоджувач за смаком

Протеино Арахісовий чізкейк з сиру і ряжанки покроковий рецепт

1. Для основи, печиво пробити в блендері до крихти , додати пюре і ретельно вимісити. Викласти масу у форму формуючи невеликі бортики (у мене роз’ємне кільце 16см), розрівняти і утрамбувати. Відправити в розігріту духовку при 180 гр на 5-6 хв . Дати трохи охолонути. Після, акуратно пройтися ножем по колу, що б легко отримати нашу основу з формы.
2. Як тільки витягнули , надягаємо ацетатную плівку і поверх наше кільце. Для арахісового шару: арахіс трохи подрібнити в блендері. Додати пасту , пюре, сироп , сіль , перемішати. Викласти на основу та розрівняти. Для сирного шару (важливо☝️ щоб сир і ряжанка були кімнатної температури!): желатин залити водою, дати набухнуть.
3. В мікрохвильовці короткими імпульсами ( за 3 сек) розчинити желатин у воді. Сир і ряжанку пробити блендером ,всипати какао і перемішати. Влити желатинову суміш. Додати підсолоджувач і перемішати. Вилити сирну масу на основу. Прибрати чізкейк в холодильник на ніч. Вранці я полила шоколадним сиропом б/з 🤤