Пшенично-кукурудзяний хліб з прованськими травами рецепт простий в духовці.
Інгредієнти
Пшеничне борошно 350 гр
Кукурудзяна мука 50 гр
Сіль 1 ч. л. без гірки
Дріжджі 1 гр (1/2 ч. л.)
Вода 325 мл
Прованські трави 1 ч. л.
( можна замінити іншими травами, які вам подобаються)
Пшенично-кукурудзяний хліб з прованськими травами покроковий рецепт
1. Викладаємо всі інгредієнти і вимішуємо тісто до однорідної маси, пару хвилин. Можна з допомогою міксера або просто лопаткою. Тісто виходить трохи рідке, збираємо його з країв, накриваємо харчовою пленой і залишаємо на ніч або на 10-12 часов.
2. перекладаємо Тісто на присипаний борошном стіл і збираємо «конверт» з чотирьох сторін. Перекладаємо тісто на расстойку в форму з рушником, присипаним борошном. Залишаємо на 1-1,5 години. П
3. перекладаємо тісто на папір для випікання і потім на розігрітий лист. Ставимо в розігріту духовку і випікаємо при 230 градусах 40 хв. Готовий хліб перекладаємо на решітку і даємо повністю остыть.
Відео рецепт 👇