Як зробити смачний нутовый брауні рецепт простий. Так як я вчуся робити муссовые торти, для їх приготування мені потрібно багато аквафабы 😂 Аквафаба – це вода, яка залишається після варіння нуту, вона відмінно збивається і з неї виходить смачне суфле🔥
⠀
Нуту залишається багато, тому періодично будуть рецепти з нього 😀 Пропоную приготувати сьогодні нутовый брауні! Він дуже ніжний, і без присмаку нуту! Живильний, смачний, ситний – одним словом – прекрасний!
⠀
Нуту залишається багато, тому періодично будуть рецепти з нього 😀 Пропоную приготувати сьогодні нутовый брауні! Він дуже ніжний, і без присмаку нуту! Живильний, смачний, ситний – одним словом – прекрасний!
Інгредієнти
🔸нут варений ( або консервований ) 270 гр (140 гр сухого нуту замочити на ніч і відварити до готовності (1,5 – 2 години )
🔸рослинна молоко – 120 мл
🔸лляне насіння (перемолоти ) – 4 ст. л
🔸горіхова паста – 80 гр (можна замінити рослинним маслом 50 гр )
🔸нерафінований цукор ( у мене кокосовий ) – 75 гр
🔸мигдальна борошно (можна перемелений мигдаль ) – 90 гр
🔸щіпка солі
🔸сода 0,5 ч. л. 1 ч. л лимон.соку
🔸ягоди жменя (необов’язкові)
Пиріг нутовый брауні покроковий рецепт
1. Лляне насіння перемолоти, розмішати в рослинному молоці, хвилин 5 дати розбухнути. Далі в блендер викласти нут молоко з насінням льону, пасту, лимонний сік, перемолоть.
2. В окремій мисці змішати сухі інгредієнти: борошно, сіль, соду. Додати сухі у вологі інгредієнти, добре перемешать.
3. Викласти в силіконову форму, випікати приблизно 30 хвилин при температурі 180 градусів. Обов’язково дати остыть.