Пиріг Шарлотка з грушею з мигдального молока і цукру кокосового

Пиріг Шарлотка з грушею з мигдального молока і кокосового цукру простий рецепт в духовці.

Інгредієнти

230 гр мигдального молока
50 гр масла виноградної кісточки
100-130 гр кокосової цукру (за смаком)
Екстракт ванілі
250-270 гр полбяной борошна
7 гр розпушувача
Щіпка кориці
150 гр груш (2 середніх шт)
30 гр шоколадних крапель або волоських горіхів

Пиріг Шарлотка з грушею з мигдального молока і цукру кокосового покроковий рецепт

1. В мигдалевому молоці розчинити кокосовий цукор. Додати масло, ванільний екстракт, перемішати. Додати борошно, корицю і розпушувач. Перемешать.
2. Грушу очистити і нарізати на невеликі шматочки, частину можна окремо нарізати часточками для прикраси. До тіста додати шматочки груші, шоколадні краплі або орешки.

3. Викласти в підготовлену форму, накрити пергаментом і випікати в розігрітій до 180′ духовці 45-60 минут.