Пиріг штоллен різдвяний із сиром

Як смачно зробити Пиріг штоллен різдвяний із сиром простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Самий самий десерт нового року👌🏼, звичайно ж штоллен! Готувала і дріжджовий , але цей сирний мій фаворит💔!

Інгредієнти

270 р. сиру
250 р. вершкового масла кімнат. температури.
200 р. цукру
2 яйця кат.с1
560 р. борошна.
15 р. розпушувача
10г. цукру ванільного.
500 р. сухофруктів (у мене: сушена журавлина, родзинки, інжир сушений абрикос. Я їх порізала дрібніші. І кешью приблизно 100 р.) замочених в алкоголі( у мене коньяк і вода).
Цукрова пудра для присипки.

Пиріг штоллен різдвяний із сиром покроковий рецепт

1. Сир і масло перетерти. Збити до однорідного стану, додати цукор. Збивала міксером з насадкою весло. Потім по одному додаємо яйця, вимішуючи до однорідності. Просіяти в суміш борошно з розпушувачем і вимісити м’яке тесто.
2. Сухофрукти присипати трохи борошном і додати до тесту, обім’яти. Тісто ділимо на 4 частини. Формуємо з кожної товстенький овал (сильно не розгортайте! Я просто зробила все руками без качалки навіть).

3. Один край звернути на 2/4 не до кінця. Викласти штолены на деко застелений пекарської папером. Випікати при температурі 180 градусів до готовності( перевіряйте на суху шпажку).