Бісквітний рулет з варенням в духовці

Як зробити смачний домашній Бісквітний рулет з варенням в духовці рецепт простий і швидкий.

Інгредієнти

Яйця 5 шт
Цукор 170 гр
Борошно 180 гр
Ванільний цукор 1пачка
Джем або нежидкое варення

Бісквітний рулет з варенням в духовці покроковий рецепт

1. Збиваємо яйця з цукром. Міксером, дуже ретельно до дуже щільної піни. Хвилин 4-5 на великій швидкості. Поступово додаємо борошно і ванільний цукор. Перемішуємо лопаткою 👆, ні міксером, лопаткою, ніжно і обережно 😉.

2. Деко застеляємо пекарським папером, змащуємо її маслом і викладаємо на нього тісто. Випікаємо 10-12 хвилин на 180 гр. Кладемо на стіл рушник і перевертаємо на нього противень.

3. Змащуємо бісквіт варенням, повидлом, вареним згущеним молоком, будь-яким кремом, так взагалі чим хочете. І не чекаючи охолодження звертаємо в рулет. За бажанням посипаємо цукровою пудрой.