Пиріг тарт з печерицями та сиром камамбер з листковим тестом готовим простий рецепт.
Інгредієнти
1. Листкове тісто – 1 пласт
2. Печериці – 4-6 шт.
3. Червоний цибуля – 1/2 частина
4. Камамбер – 1 уп.
5. Рослинне масло – 1-2 ст. л.
6. Сіль, італійські трави, бальзамічний соус – за смаком
Пиріг тарт з печерицями та сиром камамбер з листковим тестом покроковий рецепт
1. ГОТУЄМО тісто.
1. Пласт тіста трохи розкачуємо і робимо надрізи по всьому периметру, відступивши від краю на 1 див. Наколюємо виделкою тісто.
2. Відправляємо в розігріту духовку до 200 °C на 15 хв. до золотавості теста.
1. Пласт тіста трохи розкачуємо і робимо надрізи по всьому периметру, відступивши від краю на 1 див. Наколюємо виделкою тісто.
2. Відправляємо в розігріту духовку до 200 °C на 15 хв. до золотавості теста.
2. ГОТУЄМО НАЧИНКУ.
1. На рослинному маслі обсмажуємо цибулю і шампиньоны.
1. На рослинному маслі обсмажуємо цибулю і шампиньоны.
3. З’ЄДНУЄМО.
1. У готовому тісті ложкою приминаем середину, не чіпаючи краю.
2. Зверху викладаємо камамбер і гарячу начинку (це важливо! щоб сир розтанув).
3. За смаком додаємо сіль, італійські трави і бальзамічний соус.
1. У готовому тісті ложкою приминаем середину, не чіпаючи краю.
2. Зверху викладаємо камамбер і гарячу начинку (це важливо! щоб сир розтанув).
3. За смаком додаємо сіль, італійські трави і бальзамічний соус.
Відео рецепт 👇