ЯБЛУЧНИЙ ПИРІГ “РОЖЕВИЙ БУКЕТ”. Одне з найбільш красивих і незвичайних оформлень яблучного пирога на моїй пам’яті) Легко, смачно і дуууже красиво. Готуємо Пиріг яблучні троянди з листкового тіста готового рецепт.
Інгредієнти
– тісто листкове; дріжджове 500 гр.,
– 6-8 шт. яблука,
– цукор +-100гр.,
– кориця 2 ч. ложки,
– масло вершкове 30 гр.
Пиріг яблучні троянди з листкового тіста готового покроковий рецепт
1. Яблука ріжемо на часточки, а потім на тонкі пластини. Повинна вийде форму півкола. Викладаємо яблука в глибоку миску, додаємо пару столових ложок цукру, корицю і трохи вершкового масла. Ставимо в мікрохвильову піч на 1,5-2 хв. Тісто розкачуємо товщиною 2-3 мм. Розрізаємо на 10 смуг, завширшки 4 см.
2. Викладаємо яблучні дольки внапуск, так щоб вони закривали тільки половину тіста, потім закриваємо іншим краєм (в карусельці представлена схема)
3. І скручуємо бутони, закріплюємо краю. Викладаємо у форму. Аналогічно робимо і інші. Зверху викладаємо маленькі шматочки вершкового масла і посипаємо цукром. Випікаємо при 180 °С 30-45 хв. Під кінець дістати, змастити яйцем і прибрати до приготовления.