Пиріг з кремом з білого шоколаду і йогурту простий рецепт. Каперси, горох, оливки, авокадо все сімейство трав і зелені… Список був великий і дуже цікавий. Деякі обов’язково увійдуть в рецепти. А секретним інгредієнтом був чебрець! Так – так. Не дивуйтеся. Свіжий чебрець і лимон = 💣
Інгредієнти
Мука 210 р
Розпушувачем 7 р
Вершкове масло 140 р
Цукор 150 г
Сіль щіпка
Яйця 2 шт С1
Молоко 100 мл
Кокосова стружка 40 р
Цедра з одного лимона
30 мл Сік лимона
Гілочки чебрецю 2 шт
Крем
Білий шоколад 150 р
Натуральний йогурт 150 г
Пиріг з кремом з білого шоколаду і йогурту покроковий рецепт
1. Шоколад розтопити на водяній бані або у МІКРОХВИЛЬОВІЙ. Остудити. Йогурт і шоколад повинні бути однієї температури. З’єднати їх разом і збити міксером. Прибрати в холодильник Масло кімнатної температури збити з цукром в перебігу 2 – х минут.
2. Додати по одному яйця, продовжувати збивати. Додати просіяне борошно, сіль і розпушувач, цедру, сік лимона, стружку і дрібно нарізаний чебрець. Продовжувати збивати на низькій швидкості миксера.
3. В самому кінці поступово додати молоко кімнатної температури і продовжувати збивати на низькій швидкості ще пів хвилини. Заповнити форму для кексу на 3/4. По центрі зробити поглиблення (ложкою тісто відсунути ближче до країв форми) і в розігріту до 160 ° с духовку на 35-40 минут.
4. Злегка остудити у формі, потім дістати і повністю остудити на решітці. На остиглий кекс викласти крем, прикрасити свіжими ягодами і гілками тимьяна.