Пиріг з солоною карамеллю і корицею

Як зробити Пиріг з солоною карамеллю і корицею 🥧 Дуже смачний пиріг, таке поєднання всіх інгредієнтів робить його шалено незвичайним 🤤💦

Інгредієнти

Кбжу на 100 гр: 247/3.1/12.2/33.4

12 гр. насіння льону + 20 мл
Рисова ц/з борошно – 230 гр
Кориця – 5 гр
Сода -4 гр
Сіль – 1 гр
Кокосове молоко – 80 мл
Кокосове масло – 45 мл
Яблучне пюре фруто няня – 80 мл
Сироп топінамбура -50 мл
Яблучний оцет – 1ч.л
Яблуко – 100 гр
Волоський горіх -20 гр
Підсолоджувач за смаком

для карамелі :
Кокосовий цукор – 15 гр
Вода-20 мл
Кокосові вершки -90 мл( краще взяти 120)
Щіпка солі

Пиріг з солоною карамеллю і корицею покроковий рецепт

1. Розігріваємо духовку до 180С. Готуємо лляне яйце, для цього льон подрібнити в кавомолці залити водою і залишити набухати. Змішати сухі інгредієнти. В окремій мисці змішати рідкі інгредієнти. З’єднуємо обидві массы.
2. Додати в тісто нарізані яблука і волоські горіхи, перемішати. Перекласти у форму ( у мене 16 см) і випікати при 180С 50 хвилин, готовність перевіряйте зубочисткою. Дати повністю охолонути. •Для карамелі змішати всі ингредиенты.
3. В сотейнику і на повільному вогні довести до кипіння, додати сіль і варити 15-20 хвилин на середньому вогні, весь час помішуючи. Дати трохи охолонути і полити наш пиріг .