Як смачно зробити Пиріг з сиром і зеленню в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
на 2 пирога діаметром 30 см
ТІСТО:
240 гр борошна
1,5 ч. л. розпушувача
180 гр м’якого сиру (у брикеті)
160 гр вершкового масла кімнатної температури
1 яйце
щіпка солі
НАЧИНКА:
200 гр напівтвердого сиру
50 гр кропу
3 зубчики часнику
50 гр сметани
1 яйце
мелений чорний перець
+
1 яйце для змащування
Пиріг з сиром і зеленню в духовці покроковий рецепт
1. 1 в чаші змішую сир, масло і сіль, перемішую
2 додаю яйце, перемішую
3 окремо з’єдную борошно з розпушувачем і проціджую до решти інгредієнтів
4 збираю тісто в грудку (довго не вимішую)
5 сир і часник натираю на дрібній тертці
2 додаю яйце, перемішую
3 окремо з’єдную борошно з розпушувачем і проціджую до решти інгредієнтів
4 збираю тісто в грудку (довго не вимішую)
5 сир і часник натираю на дрібній тертці
2. 6 кріп дрібно рублю ножем
7 в чаші з’єдную тертий сир, часник, кріп, сметану, яйце, перець, перемішую
8 всі ділю тісто на 2 рівні частини, щоб вийшло 2 пирога
9 беру одну частину тіста і ділю на 2 частини (1/3 і 2/3)
10 бОльшуь частина розкачую в круглий пласт діаметром 25-30 см, переношу його на деко, застелене тефлоновим килимком
11 зверху тесту викладаю половину начинки і розрівнюю по всій поверхні
7 в чаші з’єдную тертий сир, часник, кріп, сметану, яйце, перець, перемішую
8 всі ділю тісто на 2 рівні частини, щоб вийшло 2 пирога
9 беру одну частину тіста і ділю на 2 частини (1/3 і 2/3)
10 бОльшуь частина розкачую в круглий пласт діаметром 25-30 см, переношу його на деко, застелене тефлоновим килимком
11 зверху тесту викладаю половину начинки і розрівнюю по всій поверхні
3. 12 меншу частину тіста розкачую в більш тонкий пласт таким же діаметром і накриваю зверху пиріг
13 краю загибаю під низ пирога, формуючи рівний круг
14 таким же чином формую другий пиріг
15 перед випічкою пироги змащую збитим яйцем
16 випікаю в заздалегідь розігрітій до 185 градусів духовці 25 хвилин
13 краю загибаю під низ пирога, формуючи рівний круг
14 таким же чином формую другий пиріг
15 перед випічкою пироги змащую збитим яйцем
16 випікаю в заздалегідь розігрітій до 185 градусів духовці 25 хвилин