Нехай це не дуже фотогенічний пиріг, але безперечно дуже смачний. Я про цей яблучний пиріг з корицею. Як приготувати смачний Пиріг з яблуками без дріжджів і без кефіру в духовці рецепт простий.
Інгредієнти
Борошно 170 гр
Цукор 170 гр (якщо ви не ласун, кладіть 150гр)
Яйця 5 шт
Розпушувач 1/2 ч. л
Кориця 1 ч. л
Щіпка солі
Яблука 4 шт
Пиріг з яблуками без дріжджів і без кефіру в духовці покроковий рецепт
1. Добре збиваємо міксером цукор і яйця. Додаємо просіяне борошно, розпушувач, сіль, корицю. Перемішуємо. Додаємо до тіста яблука, порізані на кусочки.
2. Перемішуємо. Роз’ємну форму змащуємо маслом і виливаємо в неї тісто. Випікаємо при температурі 160 гр 50-60 минут.
3. Готовність перевіряємо шпажкою, вона повинна бути сухою. Даємо охолонути пирога у формі хвилин 20-30 і тоді вынимаем.