Пиріг з яблуками, волоськими горіхами і корицею простий рецепт в духовці. У Вас є яблука? Впевнена, пара штук завжди знайдеться. Тим більше зараз їх сезон – солодкі, кислі, соковиті, зелені, червоні, жовті. На будь-який смак свій сорт і у мене є відповідний рецепт для кексу з ними.
Це полюбилося багатьом поєднання яблук з волоським горіхом в компанії з ніжною текстурою тесту. Випікати раджу у формі Роза вітрів, її межі і малюнок ідеально доповнюють кекс. Розмір 25,5 см на 9,5 см. Вага 1,1 кг
Це полюбилося багатьом поєднання яблук з волоським горіхом в компанії з ніжною текстурою тесту. Випікати раджу у формі Роза вітрів, її межі і малюнок ідеально доповнюють кекс. Розмір 25,5 см на 9,5 см. Вага 1,1 кг
Інгредієнти
Тісто:
160 гр. Вершкового масла
3 шт. Яйця С0
250 гр. Цукру
200 гр.Молока
340 гр. Борошна
6 гр. Розпушувача
100 гр. Волоського горіха
1 шт. Яблуко
1 ст. л. Крохмалю кукурудзяного
1 ч. л. Кориці
Пиріг з яблуками, волоськими горіхами і корицею покроковий рецепт
1. Розтоплене або розм’якшенням вершкове масло змішуємо за допомогою віночка або міксера з цукром, яйцями і молоком кімнатної температури. Просіваємо борошно і розпушувач, замішуємо густе тесто.
2. Яблука нарізаємо на дрібні кубики і змішати з рубаним смаженим горіхом, корицею і крохмалем. Яблучну начинку поєднуємо з тестом і виливаємо в змащену маслом форму.
3. Випікаємо в заздалегідь розігрітій до 170С духовки, режим верх низ, приблизно 50-60 хв. Час випічки залежить від духовки і форми в якій випікаємо, тому орієнтуємося на суху зубочистку. Готовому кекси даємо охолонути у формі 5 хвилин, перекладаємо на решітку і повністю остужаем.
Відео рецепт 👇