Пиріжки з будь-якою начинкою на сковороді

Пиріжки з будь-якою начинкою на сковороді рецепт простий. Поступово я повертаюся до роботи. Багато хто з вас просили рецепти без духовки, цим тортам мене навчили на Волині, де мені вже місяць. Вони дуже пухкі і навіть на другий день залишаються м’якими. Пироги на сковороді, поїхали!

Інгредієнти

🥃 Склянку в рецепті розміром 200мл.

4 склянки борошна
склянку окропу 30г
свіжих дріжджів або 10г
сухої 1 склянку теплої
води 1 ч. л. солі з верхом
табл. л. цукор 3
ст. л. олії

Пиріжки з будь-якою начинкою на сковороді покроковий рецепт

1. Заварити 1 склянка борошна склянкою окропу, перемішати. Дріжджі розчинити в склянці теплої води (до 40 градусів). Додати 3 шматка борошна в заварену борошно, сіль, цукор, олія, дріжджі з водою, масло, перемешать.
2. Накрийте, залиште в кімнатному темпі. за 20 тис. Можна формувати пироги з будь-якою начинкою. Я відриваю шматок тіста, формую кулька, вирівнюю в руках, кладу начинку.
3. Обсмажити в дуже гарячому маслі або у фритюрі, або на сковороді, без кришки, з обох сторін. Покласти на серветку, щоб видалити залишився масло.