Як смачно зробити Пишний бісквіт для торта в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
на 1 бісквіт, діаметр 20 див.
Яйця – 6 шт. (С0 котегории)
Щіпка солі
Цукор – 200 гр.
Борошно – 200 гр.
Фольга
Кругла форма д. 20 см
Пишний бісквіт для торта в духовці покроковий рецепт
1. Яйця з цукром збити хвилин 7 до пишної білої маси, (миска повинна бути чиста і суха)на відео видно до якої консистенції потрібно збити! Далі вже без міксера в кілька прийомів додати просіяне борошно і перемішати акуратно лопаткою з низу вгору до однорідної массы.
2. Багато перемішувати не можна бісквіт осяде і не буде високим! Дно форми постелити фольгу і закріпити по колу, як на відео . Випікати при розігрітій духовці заздалегідь до 165 градусів. Верх Низ без конвекції!
3. Мій бісквіт готувався 40 хвилин. (духовку і я взагалі не відкриваю) Ви орієнтуйтеся по своїй духовці. І перевіряти готовність дерев’яною паличкою. Дати охолонути. Потім зняти фольгу!
4. Бісквіт зняти з форми обережно за допомогою ножа. Остигле тісто загорнути у харчову плівку і прибрати в холодильник на добу(24 години) Потім можна розрізати і зібрати торт!
Відео рецепт 👇