Рататуй з кабачків, баклажанів, перцю та помідорів в духовці

Як зробити смачний Рататуй з кабачків, баклажанів, перцю та помідорів в духовці рецепт простий і швидкий.

Інгредієнти

Перший шар:
350 гр помідорів
150 гр перцю
100 гр цибулі
1 ч. л олії авокадо

Другий шар:
250 гр кабачки
200 гр помідорів
250 гр баклажанів

Зверху поливаємо оливковою олією зі спеціями:
30 мл оливкової олії
3 зубчики часнику, спеції

Рататуй з кабачків, баклажанів, перцю та помідорів в духовці покроковий рецепт

1. Перший шар:
Помідори ошпарюємо і знімаємо з них шкірку. Всі інгредієнти нарізаємо і обсмажуємо на 1 ч. л олії авокадо протягом 10 хвилин постійно помешивая.
2. Другий шар:
Все нарізаємо тонкими кружечками. На дно форми викладаємо перший шар, зверху базилік і потім ставимо овочі на ребро чередуя.
3. Зверху поливаємо оливковою олією зі спеціями:
Відправляємо в духовку розігріту до 180° на 40 хвилин