Як зробити Рататуй з кабачків, баклажанів та помідорів в духовці простий рецепт.
Інгредієнти
▫️2 баклажана
▫️4 помідора
▫️2 жовтих кабачка
▫️2 зелених кабачка
🍅 Соус:
▪️2 ст. л. оливкової олії
▪️1 цибулина
▪️3 зуб. часнику
▪️250гр болг. перців
▪️Сіль, перець
▪️3 помідора
▪️2 ст. л. свіжого базиліка
💚 Заправка:
▫️2 ст. л. свіжого базиліка
▫️2 зуб. часнику
▫️2 ч. л. свіжого чебрецю
▫️Сіль, перець
▫️4 ст. л. оливкової олії
Рататуй з кабачків, баклажанів та помідорів в духовці покроковий рецепт
1. Запікаємо перці і помідори на функції гриль 10 хв. Обсмажуємо цибулю і чеснок.
2. Перебиваємо разом з усіма інгредієнтами для соусу. Виливаємо соус на дно сковороди для запекания.
3. Тонко ріжемо овочі і збираємо як показано на відео. Робимо масло з травами і поливаємо овочі. Запікаємо рататуй 40 хв при 190 градусах під фольгою, потім ще 10 без.
Відео рецепт 👇