Як зробити Російський салат з креветками, яйцем і картоплею рецепт простий НА АМЕРИКАНСЬКИЙ МАНЕР.
Інгредієнти
Яйця – 2 шт.
Креветки великі – 250 р.
Картопля – 250 р.
солодкий Цибуля – 1/2 шт.
Морква – 1/2 шт.
Корнішони мариновані – 5 шт.
Горошок зелений консервований – 4 ст. л.
Зелень кропу
Сіль, перець чорний мелений
Часник
Майонез – 3 ст. л.
Російська салат з креветками, яйцем і картоплею покроковий рецепт
1. Духовку розігріваємо до 180 °C. Картоплю і моркву миємо, щільно загорнути пергаментним папером, потім фольгою. Запікаємо ~ 1 годину. Потім овочі остуджуємо і очищаємо. ⠀ Креветки разом з часником обсмажуємо з кожної сторони по 1 хвилині. Остуджуємо. ⠀ Яйця опускаємо в киплячу воду, варимо 7,5-8 хв., потім відправляємо під холодну воду і очищаємо. ⠀
2. Цибулю дрібно рубаємо. ⠀ Моркву і корнішони нарізаємо кубиками розміром з горох. ⠀ Яйця і картоплю нарізаємо часточками. ⠀ В мисці з’єднуємо моркву, цибулю корнішони, горошок, креветки, посипаємо кропом, заправляємо майонезом, солимо, перчимо за смаком і перемешиваем.
3. Після чого додаємо картоплю і знову акуратно перемішуємо. ⠀ Викладаємо салат на тарілку, зверху прикрашаємо четвертинками яєць і залишилися укропом.