Рулет Лакомка з яблучною начинкою рецепт простий. Цей рулет я роблю дуже давно по цьому рецепту. Начинка може бути абсолютно будь-який.
Інгредієнти
Для тесту
4 Яйця ( категорія С)
Цукор-50 гр+70 гр
Борошно-90 р
Розпушувач-2 гр
Масло рослинне-50 гр
Молоко-5— гр
СИРОП:
100 г цукор
100 гр води
Начинка
Яблука-2 шт
Масло вершкове 30 гр
Цукор 15 гр
Крем
Вершки 33-35%-300 гр
Маскарпоне-250 гр
Цукрова пудра-80 гр
Рулет Лакомка з яблучною начинкою покроковий рецепт
1. Для тіста.
Жовтки +50 гр цукру збити до пишноти.
Білки +70 гр цукру збити до стійких пік.
Жовтки влити в білки і акуратно перемішати.
Борошно просіяти у яєчну суміш.
Масло і молоко об’єднати і додати до яєчно – борошняної суміші.
Викласти на папір і випікати при 170° 20-25хв( дивіться по своїй духовке.
Жовтки +50 гр цукру збити до пишноти.
Білки +70 гр цукру збити до стійких пік.
Жовтки влити в білки і акуратно перемішати.
Борошно просіяти у яєчну суміш.
Масло і молоко об’єднати і додати до яєчно – борошняної суміші.
Викласти на папір і випікати при 170° 20-25хв( дивіться по своїй духовке.
2. СИРОП.
Довести до кипіння.
Дати охолонути і додати 15 мл коньяк.
Довести до кипіння.
Дати охолонути і додати 15 мл коньяк.
3. Начинка.
Яблука нарізати на кубики і згасити з цукром і маслом.
До готовности.
Яблука нарізати на кубики і згасити з цукром і маслом.
До готовности.
4. Крем.
Вершки збити з цукровою пудрою до пишноти.
Додати маскарпоне і збити до щільного крема.
Вершки збити з цукровою пудрою до пишноти.
Додати маскарпоне і збити до щільного крема.
5. Бісквіт просочити сиропом.
Викласти начинку, розрівняти.
Зверху викласти крем, розрівняти.
Згорнути в рулет (як показано на відео).
Прибрати в холодильник на стабілізацію на 2-3 години.
Прикрасити за бажанням.
Насолоджуватися кожним кусочком.
Викласти начинку, розрівняти.
Зверху викласти крем, розрівняти.
Згорнути в рулет (як показано на відео).
Прибрати в холодильник на стабілізацію на 2-3 години.
Прикрасити за бажанням.
Насолоджуватися кожним кусочком.
Відео рецепт 👇