Рулети з баклажанів з сиром тофу, помідорами і горіхами простий рецепт.
Інгредієнти
Баклажан — 1 великий
Тофу будь — 1 упаковка у мене був з томатами і паприкою
Волоський горіх (або будь-який інший) — 50гр
Спеції для баклажана:
Орегано, базилік, часник сушений, сіль рожева , олія оливкова 1 ст. л
Спеції для тофу:
Часник сушений, перець білий мелений за смаком, дріжджі харчові якщо є – 2 ст. л
Зелень, зелений лук і помідори — за бажанням
Рулети з баклажанів з сиром тофу, помідорами і горіхами покроковий рецепт
1. Баклажан порізати на тонкі слайсы. Пергамент змастити пензликом з оливковою олією. Викласти баклажани, посипати улюбленими спеціями і відправити запікатися. Я випікала 20 хв на 200 градусах.
2. Тофу і спеції збити в блендері до крему. За бажанням додати свіжу зелень. На готовий баклажани викладаємо крем, овочі якщо кладете і загортаємо в рулет. Підсушити будь горішки і дрібно порубати, вмочити краю рулетиків. Готово.
3. ВАРІАНТИ НАЧИНОК:
– Копчений тофу + норі (краю обваляти в кунжуті)
– Сир
– Класичний тофу + в’ялені томати + маслини + базилік
– Класичний тофу + запечені печериці
По цьому рецепту баклажани виходять не жирними, а злегка підсушеними, а завдяки начинці – дуже сочными.
Відео рецепт 👇