Румунська пиріг з сиром, родзинками і горіхами

Як приготувати смачний Румунська пиріг з сиром, родзинками і горіхами рецепт простий в духовці. Хочу сказати вам спасибі за коментарі під останнім постом. Я “за” спілкування та рада, коли бачу від вас зворотній зв’язок. Не заради активності і лайків)) як раз їх-то я і розуміла.
Я тут тому що мені це подобається, тому що “це по любові” 😄 Завдяки вашим коментарям та повідомленнями в директ я відчуваю, що ви тут, зі мною, а не просто цифра на екрані) Ну а на фото румунська пиріг з сиром!) чому румунський не знаю)) рецепт знайшла у журналі, потім такий же і в інтернеті)

Інгредієнти

Для тесту:
Молоко 85 мл
Масло вершкове 85 р
Яйце куряче 1 шт
Цукор 90 р
Розпушувач 10 р
Борошно 370 р
Сіль щіпка
Ванілін

Для начинки:
Сир 500 р
Цукор 70 г
Яйце куряче 2 шт
Манка 2 ст л
Родзинки 100 г
Волоські горіхи 50 гр
Цедра 1 апельсина
Ванілін

Румунська пиріг з сиром, родзинками і горіхами покроковий рецепт

1. Для начинки змішати сир (якщо крупинчатый, то перетерти через сито), цукор, яйця, манку, цедру апельсина і ванілін. Перемішати. Родзинки промити, просушити. Горіхи подрібнити. Родзинки і горіхи додати до сирної суміші і перемішати. Для тіста влити в сотейник молоко. Додати масло, цукор, ванілін і сіль. Поставити на повільний вогонь і, постійно помішуючи довести до кипения.
2. Зняти з вогню, дати охолонути. Вбити яйце і добре перемішати. Додати розпушувач і знову перемішати. Суміш почне піниться і збільшитися в об’ємі. Просіяти в миску борошно і влити молочну суміш. Замісити тісто. Розділити його на дві частини, одна трохи більше іншої. Меншу частину розкачати у великий прямокутник (~20-30), викласти начинку, відступаючи від краю 1 см.
3. другу частину тіста Розкачати в прямокутник і накрити їм пиріг. Добре защипнути краю. Зверху наколоти пиріг виделкою. Випікати в розігрітій до 180 С духовці 30 хвилин до золотистого кольору. Дати пирогу охолонути і нарізати на квадрати. Готово!)