Риба тріска в томатному соусі з цибулею на сковороді

Риба тріска в томатному соусі з цибулею на сковороді простий рецепт будинку. Дуже смачне і дуже просте блюдо. Найпрекрасніше, що тріска виходить не суха.

Інгредієнти

Тріска -6 шматочків
Протерті помідори -500 гр
Чебрець – за смаком
Сіль
Перець
Цукор
Оливки -жменя
Цибулю -2 головки

Риба тріска в томатному соусі з цибулею на сковороді покроковий рецепт

1. На сковороді з маслом обсмажуємо цибулю до м’якості. Додаємо протерті помідори, можна використовувати помідори шматочками. Соус і тушкуємо хвилин 10. Додаємо спеції за смаком. Мені дуже подобається чебрець, можна додати прованські трави, італійські трави або ваші любимые.

2. Обов’язково додайте Цукор, щоб врівноважити кислоту помідор. Додавайте до смаку, до тих пір, поки не досягнете кисло солодкого смаку соусу. Цей соус чудово підійде для пиццы.

3. Тільки його потрібно уварити до густоти. ⠀ Потім кладемо тріску, накриваємо кришкою і тушкуємо до готовності на повільному вогні. В кінці додаємо оливки. Готово.

Відео рецепт 👇