Рибні котлети з тріски в панірувальних сухарях на сковороді простий рецепт. Дуже ніжні рибні котлетки на вечерю!
Інгредієнти
500гр. філе тріски (або наприклад, минтай/хек)
1 яйце
1 невелика цибулина
сіль
чорний перець
3-4 ст л борошна
панірувальні сухарі
Рибні котлети з тріски в панірувальних сухарях на сковороді покроковий рецепт
1. Філе білої риби без кістки дрібно нарізати і порубати ножем до м’якості, можна ще розм’якшити руками. Цибулю подрібнити дуже дрібно! Можна в блендері пробити кілька разів. Додати до риби цибулю, яйце, сіль, перец.
2. Борошно додавати частинами, поки філе не стане добре тримати форму. Вологими руками сформувати котлетки і добре присипати панірувальними сухарями з усіх сторон.
3. розігріти Сковороду з рослинним маслом. Обсмажити котлети на середньому вогні (6-7) з двох сторін під закритою кришкою до рум’яної корочки.
4. Десь 3-4 хвилинки з кожного боку. Готові Котлетки! Дуже смачно подавати з картопляним пюрешкой.
Відео рецепт 👇