Рис з капустою, помідорами і м’ясом простий рецепт. ⠀ Це те, що моя бабуся називала стравою. Це дуже простий і смачний рецепт. Щось на зразок ледачою фаршированої капусти, але з додаванням кислої капусти і м’яса замість фаршу. ⠀ Колись готували цю страву за сюжетом і багато дівчат пробували і писали відгуки.
Інгредієнти
500 г м’яса
1 цибулина
1 морква
1 солодкий перець (якщо є)
500 г свіжої капусти
500 г квашеної капусти
200 р рису
400 г помідорів у власному соку
Сіль, перець
Олія для смаження
Рис з капустою, помідорами і м’ясом покроковий рецепт
1. М’ясо нарізати кубиками, обсмажити. Посолити, збовтати з перцем). ⠀ Цибулю нарізати кубиками, перець – соломинку, моркву натерти на тертці, капусту. ⠀ Перемішайте капусту з сіллю. Додати квашену капусту і рис. Перемішайте. ⠀
2. Покладіть овочі в каструлю для випічки, зверху посипте м’ясом. ⠀ Зверху змішати рис з капустою). Додайте кілька лаврових листків. ⠀ До помідора додають трохи цукру, солі і перцю. Вилийте в кастрюлю.
3. Додати 200 мл води. ⠀ Поставити в духовку при 200С на годину, потім зменшити до 160С і варити ще півтора часа.