Рис з цвітної капусти

Готуємо смачний рис з цвітної капусти рецепт простий на сковороді. І чого я раніше це не готувала?) Можна додавати різні овочі, або яйця. Я приготувала на пробу найпростіший варіант.

Інгредієнти

Кольорова капуста 1 качан (середніх розмірів)
Цибулю 1/2 шт.
Ще було трохи болгарського перцю
Олія для смаження, сіль, спеції, зелень.

Рис з цвітної капусти покроковий рецепт

1. Капусту миємо, зрізаємо темне місця, якщо є. Розбираємо на суцвіття, великі стебла відірвала, взяла дрібні суцвіття. Чашу подрібнювача наповнюємо приблизно на половину, тому вийде кілька «заходів»)) Подрібнюємо приблизно до розміру рису. ⠀

2. Обсмажуємо в сковороді цибулю, можна додати моркву або інші овочі, у мене було трохи перцю. Додаємо капусту, перемішуємо, щоб вона покрилася маслом, зменшуємо вогонь до мінімуму, накриваємо крышкой.

3. Готуємо 5-7 хвилин до м’якості цвітної капусти. ⠀ При подачі можна посипати сиром. Я зберігаю дрібно натертий пармезан для макаронів, в морозилці, використовувала его.

Відео рецепт 👇