Рисові булочки

Як смачно зробити Рисові булочки простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

✅Опара:
40 гр. закваска 100%
80 гр. вода
80 гр. борошно вс

✅Тісто:
Вся опара
260 гр. води
430 гр. Борошно вс
70 гр. рисове борошно
30 гр. масло
12 гр. сіль
1-3 гр. трави (ми брали суміш орегано, базилік, чебрець)

Рисові булочки покроковий рецепт

1. Змішати всі інгредієнти для опари і залишити до повного дозрівання. Змішати воду, опару, всю муку і трави до повного зволоження інгредієнтів. Почати заміс, внести масло і соль.
2. Замішувати до повного розчинення солі. Бродіння 3 години з 2 складываниями через годину. Формовка. Поділити на шматочки бажаного ваги, округлити. Розстойка на пергаменті. У нас було 19 годин холоде.
3. Можна в теплі ~2 години. Випікати при 200-210 перші 10-15 хв з парою. Дошкулити при 200 ще 15-20 мин.
4. Кількість трав залежить від їх ароматичність. Якщо взяти борошно бурого рису, то булочки вийдуть кольорові По цій рецептурі можна спекти і хлеб.